Prisgaranti og forlenget garanti forsikring

Prisgaranti forsikring
Noen av kredittkortene som tilbys i dag kommer også med en prisgaranti forsikring. Dette betyr at hvis du kjøper en vare og noen dager senere finner varen billigere et annet sted, så får du dekket differansen mellom de to prisene. Merk at det ofte er noen krav i forhold til hvor mye varen minimum skal koste og hva prisdifferansen minimum må være, samt at det er en øvre grense for hva som dekkes av differanse.

For å benytte seg av denne forsikringen må du kunne vise kvittering for det produktet du har kjøpt, samt dokumentasjon på at produktet tilbys billigere ett annet sted. (se bilde under for detaljert forklaring).

Forlenget garanti
Noen kredittkort tilbyr også forlenget garanti ved kjøp av enkelte produkter og da gjerne elektriske husholdningsartikler. Denne forsikringen sikrer at garantitiden på produktet forlenges utover den vanlige garantitiden som ofte er 2 år. Som med prisgaranti forsikringen krever dette at kjøpet av produktet er gjennomført med kredittkortet som har denne forsikringen. I tillegg er det som oftes en forutsetning at produktet er kjøpt fra en norsk butikk.

Kredittkortportalen.no anbefaler
Hvis disse forsikringene er inkludert i kredittkortet er det en ekstra sikkerhet hvis mann er redd for at tv'en eller ett annet større dyrt produkt skal komme på tilbud om ikke så lenge. Da er det mulighet til å få tilbake de pengene som kan være opplevd som tapt.

Kjøps og prisgaranti forsikring