Ekstra kredittkort

Ekstra kort

Det kan være lurt å ha ett ekstra kredittkort i bakhånd og dette spesielt på ferier. Dette ekstra kredittkortet er lurt å ha i bakhånd i tilfelle du er utsatt for ran/tyveri eller kortet du vanligvis bruker slutter å fungere. Det vil kunne fungerer som en ekstra tryggehten på ferien, men det er viktig å huske å oppbevare kredttkortene på forskjellige steder.  I tillegg er det ved å ha med seg mer enn ett kredittkort mulighet til å benytte seg av de ulike fordelene som måtte ligge i de ulike kredittkortene. 

Mange kredittkort gir deg rabatter, for eksempel på drivstoff, leiebiler, reiser og restaurantbesøk. Andre kredittkort gir deg kjøpsbonus eller bonuspoeng du kan bruke på reiser når du betaler med kortet. Se på bonus og reise kredittkortene i oversikten vår og se som det er noen av disse som kan være aktuelle før ferien.

Flere kredittkort gir økt fleksibilitet

En annen av fordelene ved å ha med ett ekstra kredittkort er at det gir ekstra fleksibiliteten og mulighet til å kunne kjøpe noe ekstra i ferien. Hvis du har med deg kredittkort med MasterCard, Visa og American Express logoen, øker du sannsynligheten for at du kan bruke kortet akkurat der du ønsker og trenger det.

Mange av kredittkortene på kredittkortportalen.no vil egne seg bra som ett ekstra kort og noen tilbyr også mulighetene til å ha to kredittkort på en konto. Det betyr at ett ektepar kan ha to kredittkort, men en samlet faktura.