Image 01 Image 02 Image 03

Om oss

Kredittkortportalen.no har som mål å ha den mest komplette oversikten av kredittkort i Norge.
DISCLAIMER: Vi prøver til en hver tid å ha mest mulig komplett oversikt over alle kredittkort, men det kan forekomme at noen få mindre kredittkort ikke er med på nettsiden.


Det finnes i dag en mengde ulike kredittkort i markedet, noe som gjør det vanskelig å orientere seg om hvilke kredittkort som passer ditt bruk best. KredittkortPortalen.no har derfor organisiert all denne informasjonen slik at det skal være så enkelt som mulig å finne det riktige kredittkortet for deg, med minst mulig innsats. 

Det bør derfor ikke ta deg mer enn mellom 5-10 minutter å finne det kredittkortet som passer deg best ved å bruke kredittkortportalen.no. 

Vi står også bak nettsiden www.forbrukslånoversikten.no og www.forbrugslånportalen.dk

Kredittkortportalen.no ("vi") gir ikke økonomisk og faglige råd. Vi tilbyr bare en fri og uavhengig sammenligning tjeneste. Vi tar ikke ansvar for feil og / eller uriktige opplysninger, som vil bli lagt ut på denne nettsiden. Hvis informasjonen på kredittkortportalen.no og relevant informasjon om bankene / finansinstitusjonenes nettsteder ikke stemmer overens, bør valget du som forbruker tar være basert på opplysninger fra banker / finansinstitusjoner. 

Kontakt oss

Ønsker du å kontakte oss enten med spørsmål eller fordi du ønsker å annonsere på siden vår så kan du bruke denne e-post adressen: admin(at)kredittkortportalen.no  


Eller ved å gå inn på facebooksiden vår ved å klikke her: Kredittkortportalen.no på Facebook